Go to Top

Vakantieappartement Kral

Op de eerste verdieping is een riant zeer compleet appartement van 120 m2 gesitueerd, geschikt voor 10 personen en eventueel een baby of klein kind. Het appartement is voorzien van CV en er kan een houtkachel gestookt worden. Er is een grote slaapkamer met tweepersoonsbed en een bij te plaatsen kinderledikantje, twee royale tweepersoons bedsteden en een ruimte waarin een stapelbed staat en ook een driepersoons zitbank die veranderd kan worden tot een royaal tweepersoons kwaliteitsbed.
Het appartement beschikt over een grote badkamer met royale doucheruimte en toilet, wastafel en commode en er is een babybadje aanwezig; voor kleine kinderen is er overigens ook een wandelwagen beschikbaar. De ruime keuken is voorzien van een zeer complete keukenuitrusting; behalve een koffiezetapparaat is er bijvoorbeeld ook een Senseo apparaat. Let op: in Tsjechië zijn koffiepads slecht verkrijgbaar; de Lidl in Tanvald heeft soms beperkte aanvoer.

Op de benedenverdieping is er eventueel ook een wasmachine en een wasdroger beschikbaar. Het huis beschikt over een op het zuiden gesitueerde overdekte waranda (30 m2) met uitzicht over de beek en bergen. Er zijn zowel voor op de waranda als in de tuin een aantal tuinsets aanwezig, er is een hangmat en er zijn ligbanken. Ook is er een stookplaats voor een kampvuur en is er een barbecue.
Het appartement beschikt over Wi-Fi en TV met Canal Digitaal (familiepakket), DVD, Video, stereo installatie met CD speler en pick-up en verschillende bordspellen zoals Risk, schaakspel en damspel. Bij de keuken staat een grote eettafel met stoelen en het zitgedeelte bestaat uit 3 banken en een lage tafel. Er is op de begane grond tevens een grote, eventueel te verwarmen recreatie ruimte met o.a. bankstel, fitness, biljart, voetbalspel, schaaktafel en een grote verkleedkoffer voor de kinderen. 

Er zijn 4 parkeer plaatsen en een garage in het dorp op 300 meter afstand.