Go to Top

Linkpagina

Overzicht van links die in de site te vinden zijn.

Het vakantiehuis ligt tussen IJzergebergte Jizerské hory en Reuzengebergte Krkonoše in. Gelijk een spin in het web van sportieve uitdagingen, mooie plaatsjes, leuke activiteiten en aan te raden bezienswaardigheden voor jong en oud.

Op deze site is een keur aan bezienswaardigheden en To Do verzameld om uw een indruk te geven dat een vakantie in onze vakantiewoning in Zlatá Olešnice u veel meer biedt dan alleen een mooi en compleet ingericht appartement van 120m2. In het bovenmenu onder ‘To in de omgeving’ vindt u vele pagina’s met informatie. De Linkpagina is een klein naslagwerk.

Andere bezienswaardigheden die niet zijn opgenomen in deze site zijn te herkennen aan de afbeelding ernaast. Zweef met de cursor over de link en een pop-up met informatie verschijnt.

Met de auto eropuit

Ga voor meer informatie naar To Do met de auto eropuit

Bohemen vormt het meest westelijke deel van Tsjechië, aan de randen omgeven door middengebergten. In het midden ligt een glooiend gebied dat doorsneden wordt door de rivieren Vltava (Moldau), Labe (Elbe) en Ohre. In het noorden liggen Krušné hory (Ertsgebergte), Lužické hory (Lusatiangebergte), Jizerské hory (IJzergebergte), Krkonoše (Reuzengebergte) en Orlické hory (Adelaarsgebergte). In het sterk wisselende landschap zijn tientallen historische stadjes met marktpleinen, burchten en kastelen te vinden. De Bohemen kent een groot aantal plaatsen waar geneeskrachtig water en gas uit de grond, de basis voor de aanleg van vele kuuroorden.

Moravië wordt regelmatig vergeleken met Toscane in Italië. Moravie is gezegend met prachtige natuur. Maar het is vooral de concentratie aan culturele bezienswaardigheden die dit gebied haar charme geeft en veel stadjes hebben een interessant historisch centrum. Het gebied heeft in de zomer een heerlijk klimaat én produceert mooie wijnen.

Restaurants in de omgeving

Andere bezienswaardigheden die niet zijn opgenomen in deze site zijn te herkennen aan de afbeelding ernaast. Zweef met de cursor over de link en een pop-up met informatie verschijnt.

Tags

disclaimer: alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. De verstrekte informatie kan aan veranderingen onderhevig zijn. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Tsjechie-vakantieappartement.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waar naar toe wordt gelinkt.