Go to Top

In de Winter

Untitled-11
 
Er heerst een serene rust als de sneeuw als een dikke akoestische deken over het dal ligt. Bij de voederhuisjes is het een drukte van belang en zelfs de herten steken hun kop in het huisje om de boel leeg te likken. De skipisten zijn druk bezet en de mensen vermaken zich met de après-ski.

Vakantie-appartement Král in de winter

U bent niet de enige die aan het ontbijt zit: ‘s morgens weten ook de herten de weg naar wat voedsel in de tuin te vinden. Hongerig omdat de sneeuw het hen niet makkelijk maakt en soms zijn de reeën al zwanger. Een mooi moment om uw fototoestel in de aanslag te hebben en een prachtig plaatje te schieten.

De omgeving van Zlatá Olešnice leent zich uitstekend voor wintersport: er zijn verschillende pistes om te skiën, te langlaufen en snowboarden. Naast het huis kan er naar hartenlust met de aanwezige sleeën gesleed worden. De helling is niet erg steil en vanaf de veranda heeft u uitstekend zicht op alle sneeuwpret.

Král is het grote vakantieappartement van wel 120 m2 dat geheel voorzien is van centrale verwarming en in de woonkamer bevindt zich een authentieke Scandinavische houtkachel. In de winter zult u zich bij deze kachel heerlijk behaaglijk voelen als u een dagje niet wilt skiën! Lekker lui op de grote banken met een glas wijn en een lekker hapje of gezellig een spelletje doen aan de eettafel. Er zijn bordspellen (Risk, schaakspel en damspel), een grote sjoelbak en een tafelbiljart. Verder zijn er een radio/CD speler, satelliet TV (Nederlandse zenders) en een Dvd-speler met diverse Dvd’s aanwezig zodat ook een dagje binnenshuis aangenaam kan worden doorgebracht.