Go to Top

Huurprijzen

Tussen het IJzergebergte en Reuzengebergte ligt onze zonnige vakantiewoning met grote tuin (12.000 m2) op de zuidhelling van een klein dal in het dorp Zlatá Olešnice.

Het appartement Král
Het 120m2 grote appartement is een volledig ingerichte en comfortabele vakantiewoning in een rustige omgeving met volop ruimte voor ontspanning of activiteiten.
Deze riante en complete vakantiewoning ligt op de eerste etage. Geschikt voor één tot 10 personen en eventueel een baby of klein kind erbij. Het appartement is voorzien van CV en er kan een houtkachel gestookt worden. In Tsjechië draaien Centrale Verwarmingsketels op elektriciteit. De Scandinavische houtkachel zorgt niet alleen voor een behaaglijke warmte en gezelligheid maar ook tijdens noodgevallen mocht onverwacht de stroom uitvallen.

eindschoonmaak € 35,00

Huurprijzen  2019
per week  (zeven nachten)
twee personen Op aanvraag
elk persoon extra (kind of volwassene) Op aanvraag
huisdier nvt
Energiekosten periode 1 okober t/m 30 april
per week € 50,00
Overige kosten
boekingskosten € 15,00
toeristenbelasting tegen lokaal tarief P.M.
Optionele kosten
eindschoonmaak € 35,00
Garage in dorp (op 300m afstand) / per week € 35,00
Inbegrepen
handdoeken en beddengoed inbegrepen
Eventueel zelf meenemen
laptop, tablet, MP3 speler, Ipodstation, radio
Aanvullende informatie betreffende reservering
Een reservering is geldig vanaf het moment dat verhuurder de vereiste borg plus boekingskosten heeft ontvangen. Alleen de borg wordt indien het appartement na afloop van de huurperiode in goede orde wordt bevonden direct teruggestort. Bij annulering worden de borg en boekingskosten niet geretourneerd. totaal:
€ 165,00
Aanvullende informatie betreffende huursom
Huursom, borg en boekingskosten moeten uiterlijk drie maanden voor de aanvang van het verblijf in het vakantieappartement door verhuurder zijn ontvangen. Indien dit niet heeft plaats gevonden, zal het contract als ontbonden beschouwd worden en zullen de reeds ontvangen borg en boekingskosten niet worden geretourneerd. Indien de reservering minder dan 6 weken voor de aanvang van de huurperiode plaats vindt dient betaling van de volledige huursom, borg en boekingskosten per ommegaande plaats te vinden.
Klik hier voor de volledige huurvoorwaarden
behorend bij de huurovereenkomst.